Home office szoba

Érvényes: 2020. október 1-december 15.

Szállodánk legújabb szolgáltatásaként bevezetésre került a home office szoba lehetőség, mely biztosítja Önnek a nyugalmat, a csendes környezetet, hogy könnyedén végezhesse munkáját “otthonról”. Az Ön home office szobája a Boutique Hotel Sopianaeban, Pécs belvárosában könnyen megközelíthető, és megfelel a legmagasabb biztonsági és egészségügyi előírásoknak. Kedvezményes áron garantáljuk Önnek a rendkívüli helyzetre tekintettel a minőségi és biztonságos megoldást!

“Home office szoba” ajánlatunk a következőket tartalmazza:

● Egy vendégszoba használata 8:00 és 18:00 óra között,minden szempontból tökéletes környezetet biztosítva elmélyült munkához és online video-megbeszélésekhez
● Frissítő-bekészítés a szobában: kávé és tea, friss gyümölcs és ásványvíz
● Üzleti szolgáltatások: korlátlan WiFi kapcsolat, szkennelési lehetőség és max. 20 oldal fekete-fehér nyomtatás (kollégáink segítségével, szobájába szállítva)
● Parkolóhely szállodánk belső, zárt udvarában

További előnyök:
● Reggelit is igényelhet: 2000Ft/fő
● Magával hozhatja háziállatát, hiszen szállodánk állatbarát
● Díjmentesen használhatja egy kis lazításként fitnesztermünket
● Szaunázási lehetőség 2500Ft/óra

A fenti ajánlat 2020. október 1- december 15-ig érvényes.

Ár:

8 500 HUF / nap/fő

A még nagyobb tér és kényelem érdekében az egyedi stílusú, 31 m2-es Delux szobánkban nagyméretű franciaágy, kényelmes kanapé és sarokkádas fürdőszoba biztosítja a maximális kikapcsolódást, valamint a két légterű – egy hálószobából és egy nappaliból álló Suite lakosztályunk is rendelkezésre áll.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.